Technische dienst

technische dienst

Garantie en herstellingen

Vervanging onder garantie en herstellingen worden uitgevoerd door de eigen technische dienst van Hanna Instruments.

Producten die mogelijk onder garantie vallen moeten samen met het herstelformulier opgestuurd worden naar Hanna Instruments ter attentie van de technische dienst. De producten moeten goed verpakt worden met duidelijke en complete vermelding van naam en bedrijfsgegevens vergezeld van een korte beschrijving van het mankement of de uit te voeren service. De kosten voor het opsturen van producten naar Hanna Instruments zijn voor rekening van de klant. De zender is ook verantwoordelijk voor eventuele claims van transportschade door zijn transporteur.

Indien na goedkeuring door de technische dienst het product onder garantie valt zal het kosteloos hersteld of vervangen worden en kosteloos retour gestuurd worden. Garantie geldt enkel indien het product onder normale condities en in overeenstemming met de gebruikslimieten en voorgeschreven onderhoud en kalibratieprocedures (met Hanna-producten) beschreven in de handleiding gebruikt worden. Om een garantie te claimen kunnen wij u een aankoopbewijs van de eindgebruiker vragen.

Voordat de technische dienst overgaat tot vervanging, herstelling of kalibratie, zal u binnen de vijf werkdagen na ontvangst een gedetailleerd herstelrapport met tarief per fax of mail toegestuurd worden. Pas na uw getekend akkoord zal het u retour gestuurd worden.

herstelformulier   Download het herstelformulier

Hanna Instruments-producten worden onder ISO9001-condities geproduceerd in één van onze vijf productievestigingen. Onze garantieperiodes variëren van zes maanden tot twee jaar en gelden vanaf de datum van aankoop door de eindgebruiker.

  • Meetinstrumenten: 2 jaar
  • Zakformaat testers, thermometers, elektrodes en sondes: 6 maanden

tip clipart 6549 tool tip design

Het verkoopsteam van Hanna Instruments kan op uw vraag altijd vrijblijvend het juiste product adviseren dat geschikt is voor uw toepassing binnen zijn gebruikslimieten. Maak gebruik van dit gratis advies om te voorkomen dat u het verkeerde product aankoopt. Lees altijd aandachtig de handleiding zodat u het product juist gebruikt, onderhoudt en kalibreert, waardoor u jaren zorgeloos kan meten. Nederlandstalige handleidingen kan u downloaden als u ingelogd bent.


Kalibratiecertificaten

Onze technische dienst voorziet in kalibratiecertificaten voor de volgende parameters:

  • pH (zuurtegraad)
  • EC (geleidbaarheid/conductiviteit)
  • DO (dissolved oxygen/opgeloste zuurstof)
  • ORP (redox)
  • temperatuur

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave.


Gratis indienstname

Nieuwe klanten van Hanna Instruments kunnen op aanvraag genieten van een gratis indienstname en uitleg van het product ter plaatse vanaf een aankoop van 1.000 euro. Desgewenst verzorgen wij snel en accuraat de jaarlijkse kalibratie van uw meetinstrumenten. Neem contact met ons op voor meer informatie.