Blackstone-doseerpomp 7,6 LPH, 3 bar 220/240 V
BL7-2

Levertermijn: 2 à 3 weken

Blackstone's solenoïde aangedreven pompen met positieve verplaatsing gebruiken een minimum aantal bewegende delen, en verminderen daardoor de kans op mechanische fouten. Onderdeelslijtage en oliën van motoraangedreven pompen (kogellagers, versnellingsaandrijvingen en nokken) zijn geen zorg meer bij deze pompen. Blackstone-pompen zijn nauwkeuriger dan standaardpompen dankzij het positieve verplaatsingsontwerp, dat verzekert dat elke slag identiek is aan de slagen ervoor en erna, waardoor de stroomsnelheid consistent blijft. Er is een breed gamma aan Blackstone-pompen beschikbaar met verschillende doseercapaciteiten voor uw specifieke doseerbehoeften. Elke pomp is voorzien van afvoer- en aanzuigkleppen. Hanna produceert polyethyleenbuizen, injectieonderdelen, keramische gewichten en vervangonderdelen.

Veelzijdigheid

Blackstone-pompen werden ontworpen om de altijd veranderende noden van de industrie tegemoet te komen. Met hun brede, vlakke basis en monteergaten voor montage op reservoirs, legplanken of vloeren (horizontaal), kunnen de pompen overal eenvoudig gemonteerd worden. De achterkant van de pompbehuizing voorziet ook monteergaten om verticale montage te vergemakkelijken: muur, reservoir of machine. Dankzij de pompklepconstructie en de toestelcontrole, die allebei vooraan de pomp staan, is er nooit een probleem met installatie of stroomaanpassingen.

Eenvoudige bediening

Blackstone-pompen zijn uitgerust met één enkele controle voor pompuitgang. De uitwendige stroomsnelheidscontrole (potentiometer) vooraan de pomp geeft u de mogelijkheid om het stroompercentage van 0 tot 100 % van de nominale pompcapaciteit aan te passen. Dankzij deze eigenschap hoeft u niet meer bezorgd te zijn over slaglengte en stroominstellingen. Een led-indicator licht op elke keer er een slag begint. Hierdoor kan de gebruiker de slagsnelheid van op afstand beoordelen.

Hoge kwaliteitsmaterialen

Blackstone-pompen worden gemaakt met het hoogste mechanische precisieniveau, uit materialen gekozen voor hun intrinsieke mogelijkheid om de effecten van agressieve chemicaliën te weerstaan. Wanneer u voor een Blackstone-pomp kiest, elimineert u de tijdsverslindende inspanning om het juiste materiaal voor uw toepassing te kiezen. Deze pompen zijn standaard uitgerust met de hoogste kwaliteitsmaterialen, niet optioneel dus. Het diafragma gebruikt een polytetrafluorethyleen (PTFE) constructie uit één stuk. Anders dan conventioneel gelamineerde diafragma's, weerstaat hij tijd en slijtage. Bolkleppen zijn gemaakt uit glas. Het pomphoofd en de 0-ringen zijn gemaakt van PVDF, PTFE en FPM/FKM, die een onovertroffen weerstand bieden.

Stevig ontwerp

Blackstone-pompen zijn volledig afgesloten tijdens de montage en bieden uitstekende IP65 bescherming tegen spatten en lekken, zelfs in vijandige omgevingen. De met glasvezel versterkte polypropyleen behuizing weerstaat agressieve chemicaliën, terwijl het superieure kracht biedt onder harde industriële omstandigheden.