Draagbare pH/temp.-meter, met titanium pH-elektrode HI629113, DIN-connectie
HI99131

Levertermijn: < 3 werkdagen
- +
In winkelmandjeVoor wetenschappers en professionals die precisie verlangen in het veld of op de productievloer. De 99-reeks van Hanna Instruments zijn duurzame, waterbestendige draagbare meters die nauwkeurige resultaten opleveren. Het toepassingsspecifieke ontwerp met een geheel nieuwe, robuuste constructie zorgt voor jarenlange foutloze metingen!

Met slechts twee knoppen kan de werking van de meter niet eenvoudiger zijn. U kunt zeer vlot instellingen aanpassen, het meetbereik selecteren en kalibratiebuffersets kiezen.

De pH-elektrode met dubbele junctie maakt gebruik van de flat tip-technologie voor een lange levensduur. Deze is gemakkelijk te reinigen en voorkomt vuil in de vloeistoffen die dan samenklitten aan de sensor. De titanium behuizing werkt als een potentiële aardingspin voor een betere stabiliteit van de metingen en zorgt voor een langere levensduur van de sensor. De elektrodepunt bevat een ringvormige PTFE junctie die voor maximaal oppervlaktecontact zorgt om de reactie en stabiliteit te verbeteren.

Een Quick Connect DIN-connector zorgt ervoor dat bevestigen en loskoppelen van de elektrode eenvoudig en gemakkelijk gaat. De rubberen ommanteling beschermt de kabel en creëert een afgesloten verbinding voor extra betrouwbaarheid.

Een indicator op het scherm geeft een visuele bevestiging dat uw elektrode werkt. Een multiniveau-display biedt in één oogopslag meetresultaten vanuit elke hoek.

De nieuwe IP67-behuizing is ontworpen om bestand te zijn tegen stoten, vallen en morsen in het dagelijks leven en garandeert topprestaties in elke omgeving. Deze meters zijn volledig beschermd tegen indringing van stof en water vanuit elke richting.

  • Eenvoudig te bedienen
  • Waterbestendige behuizing
  • Batterijspanning getoond op het scherm
  • Battery Error Prevention System
  • IP67 behuizing
  • Flat tip titanium elektrode
  • Compleet geleverd