ZwembadBrancheDag 2024

Mechelen 23/04/2024

Hanna Instruments nodigt u uit voor de eerste ZwembadBrancheDag in België. Op 23 april bent u welkom op stand 4.36 voor een babbel. Kom onze nieuwe zwembadcontroller BL13x ontdekken!

Op dinsdag 23 april is Hanna Instruments aanwezig op de eerste ZwembadBrancheDag in België, een nieuwe vakbeurs én extra ontmoetingsmoment voor professionals die werkzaam zijn in de zwembranche. Deze vakbeurs is voor iedereen die in een zwembad werkt. Maar ook voor lokale bestuurders, zwembadbouwers en bedrijven die een zwembad exploiteren bij een camping, vakantiepark, fitnesscentrum, hotel, spa of wellnesscentrum.

Op het beursplein vindt u de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen en kunt u terecht voor inspirerende kennissessies, tips en adviezen. Natuurlijk is er gedurende de hele dag ook voldoende ruimte om bij te praten met collega’s uit de branche. 

Een bezoek aan de ZwembadBrancheDag kost niets. Toegang tot de beursvloer, alle kennissessies, hapjes, drankjes, parkeren: alles is bij voorregistratie gratis.

Nieuwe zwembadcontroller

En ook deze primeur:
de voorstelling van de nieuwe
zwembadcontroller BL131!

Dinsdag 23 april 2024 9- 18 uur
Nekkerhal - Plattebeekstraat 1 - 2800 Mechelen
stand 4.36

Registreer voor gratis toegang

< Terug