Infrarood en PTC thermistor thermometer (IR:-20 tot 199,9°C) en met HI765PW PTC steeksonde
HI99556-10

Levertermijn: < 3 werkdagen
- +
In winkelmandje  • > Bestelinformatie:

    geleverd met steeksonde en handleiding

Contactloze temperatuurmetingen voor de voedselindustrie

De Hanna HI 99556-10 thermometers gebruiken infrarode technologie om de oppervlaktetemperatuur te meten. Infrarode metingen zijn extreem handig met een snelle reactietijd, gewoonlijk rond 1 seconde.

Een cruciaal voordeel van deze meters is de contactloze natuur van de metingen, vooral aantrekkelijk voor de voedselindustrie, omdat producten intact blijven, ook verzegeld of voorverpakt. Om de temperatuur te meten, richt u het toestel simpelweg naar het product en druk de meettoets in. Metingen worden meteen op het lcd-scherm getoond. Dit type van contactloze metingen is ook handig wanneer de oppervlaktetemperatuur te hoog is om te benaderen, de plaatsen moeilijk te bereiken zijn of voor hygiëne voorschriften.

Deze Hanna-meters zijn vooral aantrekkelijk voor voedselverdeling, -verkoop en supermarkten. HI 99556-10 werken op een gewone 9 V batterij met een indicatie bij lage batterijspanning op het scherm. Een optionele rubberen hoes maakt de meter volledig schokbestendig. Wanneer u naast de oppervlaktetemperatuur ook die van de kern moet meten, dan is de HI 99556 de ideale oplossing voor u. Bevestig eenvoudigweg een optionele uitwendige sonde aan de meter en u hebt een 2-in-1 infrarode thermistor thermometer.

  • Meet de temperatuur doorheen verzegelde voorwerpen
  • Optionele uitwendige sonde kan ook gebruikt worden