Multiparameter fotometer voor ketelwater
HI83305-02

Levertermijn: < 3 werkdagen
- +
In winkelmandjeHI83305 is een compacte multiparameter fotometer bedoeld voor ketel- en koelwater. De meter is één van de meest geavanceerde fotometers op de markt, met een innovatief optisch ontwerp dat een referentiedetector en lens gebruikt om fouten te elimineren door veranderingen in de lichtbron of onvolkomenheden in de glazen cuvet.

Deze meter beschikt over 30 verschillende voorgeprogrammeerde methoden en meet de 18 belangrijkste parameters voor waterkwaliteit, en biedt ook een absorptiemeetmodus voor prestatieverificatie en voor gebruikers die graag hun eigen concentratie-versus-absorptiecurves ontwikkelen.

Om waardevolle laboratoriumtijd en ruimte te besparen kan de HI83305 ook als professionele pH-meter dienst doen, door zijn extra ingang voor een digitale pH/temperatuurelektrode. Nu kan één meter worden gebruikt voor zowel fotometrische als pHmetingen. De digitale pH-elektrode heeft een geïntegreerde microchip die alle kalibratie-informatie opslaat. Alle pH-metingen worden automatisch gecompenseerd op temperatuurvariaties met een ingebouwde thermistor in de punt van de detectiebol, voor snelle en nauwkeurige temperatuurmeting.

Speciaal ontworpen voor gebruik voor ketels en koeltorens, voorziet de HI83305 in een uitgebreide manier om precieze watercondities in stand te houden. Problemen zoals corrosie, afzetting en microbiële groei kunnen optreden als belangrijke parameters, zoals zuurstofbinders en silica, niet gehandhaafd worden.

De digitale pH-elektrode heeft een geïntegreerde microchip die alle kalibratie-informatie opslaat. Alle pH-metingen worden automatisch gecompenseerd op temperatuurvariaties met een ingebouwde thermistor in de punt van de detectiebol, voor snelle en nauwkeurige temperatuurmeting.

Twee USB-poorten zijn voorzien voor het overbrengen van gegevens naar een flash drive of computer en ook als voeding. Voor extra gemak en draagbaarheid kan de meter ook werken op een interne 3,7 VDC herlaadbare lithium-polymeer batterij.

  • Geavanceerd optisch systeem
  • Ingang voor slimme pH-elektrode
  • CAL Check-functionaliteit
  • Twee USB-connecties
  • Datamanagement,logs en GLP
  • Lcd met virtuele toetsen
  • Absorbantiemeetmodus
  • Reactietimer
  • Herlaadbare batterij