Nauwkeurige zakformaat thermometer
HI98501

Levertermijn: < 3 werkdagen
- +
In winkelmandje  • > Bestelinformatie:

    geleverd met steeksonde, beschermende dop, batterij en handleiding


Snelle en nauwkeurige temperatuurmeting

Heeft u ooit gewenst dat uw temperatuurmetingen een beetje gemakkelijker konden zijn De Checktemp biedt een betere nauwkeurigheid voor een breder bereik zonder u zorgen te maken over onderbrekingen of condensatie. De Checktemp heeft géén onderbrekingen, géén afval, géén verwondingen, géén moeilijkheden bij het lezen, zelfs geen parallaxe fout door via de richtingshoek een verkeerde meting te nemen! 
Checktemp is voorzien van de unieke kalibratiecontrolefunctie: activeer gewoon een hendel en het instrument zal een ijsbad van 0,0 °C simuleren. Het signaal wordt getoond op het lcd-scherm binnen een bereik van ±0,3 °C. Dit systeem garandeert de nauwkeurigheid van uw meting elke keer.

De sonde van de Checktemp met scherp uiteinde penetreert gemakkelijk halfvaste producten, waardoor routinecontroles voor zowel inkomende als uitgaande producten snel en eenvoudig wordt. Checktemp is het ideale instrument voor het meten van temperaturen volgens de HACCP-voorschriften. Checktemp L-modellen hebben een sonde met een rond uiteinde voor het meten van vloeistoffen en voor de veiligheid.

  • CAL-check
  • Ideaal voor controle van plaatsen
  • Snelle en nauwkeurige resultaten