Vacature sales

04/10/2019

Direct Sales en Service, regio Antwerpen/Limburg

Je werkt intensief aan het uitbreiden van je klantenportefeuille. Toegevoegde waarde creëer je door een juiste probleemanalyse en het aanbod van dé juiste producten/oplossingen. Bijkomend verleen je service aan je klant onder de vorm van productopleidingen, snelle leverinterventies, tips & tricks ...

Je bent actief in zeer uiteenlopende sectoren (labo's, universiteiten, waterbedrijven, landbouw, voeding, zwembadbouwers ...) waarbij je de mogelijkheid krijgt om je te verdiepen in nieuwe, nog niet ontgonnen markten. Je kunt hierbij rekenen op de ondersteuning van de binnendienst die zorgt voor de offertes, direct mailings ... Je werkt van thuis uit en op vrijdag ben je op kantoor in Temse om de resultaten te bespreken, administratie bij te werken en bij te praten met je collega's.

Profiel

Je hebt een bachelor- of masterdiploma, kennis van en interesse in chemie en je bent bereid, indien nodig, om je bestaande kennis op te frissen of bij te schaven.

Nog geen ervaring, maar aangetrokken door sales? Als je maar de nodige dynamiek en de drive hebt om de markt te bewerken en nieuwe business te genereren.

Je bent flexibel, speelt graag kort op de bal en bent altijd bereid om je klant verder te helpen en bij te staan met advies. Je bent vlot in het Engels, kennis van het Frans is een plus. Je woont in de regio.

Aanbod

Je komt terecht in een klein team (12 personen) dat behoort tot een internationale, groeiende groep, die de mogelijkheid hebben om regionale accenten te leggen.
Je wordt verantwoordelijk voor de sector Antwerpen en Limburg, waardoor verkeersfrustratie minder tot je dagelijkse beslommeringen hoort.

Je ontvangt een aantrekkelijk salaris en een bedrijfswagen.

Interesse?

Bezorg ons je cv en motivatiebrief!
< Terug