Analytische testen voor brouwers. Test cruciale parameters in het brouwproces. Volg uw voortgang van korrel tot glas. Technologie ontworpen om thuis- en ambachtelijke brouwers te helpen bij het produceren van kwaliteitsbier.
Hanna Instruments biedt brouwerijen een verscheidenheid aan meetinstrumenten. Hanna Instruments-meters zijn betrouwbaar, eenvoudig in gebruik en helpen u bij het bepalen van kritische parameters zoals pH, wat essentieel is voor het brouwproces.
Ervaren brouwers weten dat de sleutel tot het maken van het beste bier erin bestaat ervoor te zorgen dat de pH van hun water en wort correct wordt gemeten. Een breed scala aan draagbare pH-meters die zijn ontworpen voor bier, maken pH-testen eenvoudig.
Het gebruik van hop tijdens het koken van het wort wordt ook beïnvloed door de pH; naarmate de pH stijgt, neemt de oplosbaarheid van hopharsen toe. Een hoge pH verhoogt ook de afgifte van tannines, wat resulteert in een hardere smaak en een neiging tot verhoogde microbiële activiteit.
Met de HI801 spectrofotometer meet u ook nog: