Waterbestendige draagbare pH/temp.-meter voor bier met DIN-connectie en pH-elektrode
HI99151

Levertermijn: < 3 werkdagen
- +
In winkelmandjeGebruiksvriendelijk ontwerp

De HI99151 is een stevige, waterdichte, draagbare pH- en temperatuurmeter speciaal ontworpen voor brouwerijprocessen. De HI99151 gebruikt een titanium, gelgevulde pH-elektrode met hogetemperatuursglas en een verlengbare cloth-junctie.

De HI99151 meet pH van -2,00 tot 16,00 pH en temperatuur van -5,0 tot 105,0 °C. Automatische kalibratie wordt gedaan op één of twee punten met twee buffers en alle meetwaarden worden automatisch gecompenseerd voor temperatuurvariaties. Indicatoren voor stabiliteit, batterijpercentage, en kalibratie-instructies worden getoond op het scherm.

Met slechts twee knoppen kan de werking van de meter niet eenvoudiger zijn. U kunt zeer vlot instellingen aanpassen, het meetbereik selecteren en kalibratiebuffersets kiezen.

Titanium elektrode

Uw metingen vereisen gedetailleerde aandacht, en dat geldt ook voor uw elektroden. Uw elektrode is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de eisen van uw branche, van behuizing tot junctietype. Verwacht topprestaties met een voor uw doel gemaakte meter!

Een Quick Connect DIN-connector zorgt ervoor dat bevestigen en loskoppelen van de elektrode eenvoudig en gemakkelijk gaat. De rubberen ommanteling beschermt de kabel en creëert een afgesloten verbinding voor extra betrouwbaarheid.

Een indicator op het scherm geeft een visuele bevestiging dat uw elektrode werkt. Een multiniveau-display biedt in één oogopslag meetresultaten vanuit elke hoek.

  • Eenvoudig te bedienen
  • Waterbestendige behuizing
  • Batterijspanning getoond op het scherm
  • Battery Error Prevention System
  • IP67 behuizing
  • Quick Connect-elektrode
  • Compleet geleverd